Christiana Mioveni - Scoala postliceala sanitara

Despre noi

Misiunea și viziunea noastră

Valorile noastre

Deschidere

Flexibilitate

Profesionalism

Povestea noastră

Şcoala Postliceală Sanitară “Christiana” Mioveni este situată în oraşul Mioveni, judeţul Argeş, în imediata vecinătate a Spitalului Orășenesc Mioveni şi se adresează populaţiei şcolare situate în toate cartierele, deservînd şi împrejurimile pe o rază de 40 km pătraţi.

Şcoala noastră oferă instruire în domeniul sanitar cu profil de asistent medical generalist şi farmacie. Şcoala cuprinde un singur nivel de pregătire (nivel 5), învăţământ de zi.

Şcoala Postliceală sanitară Christiana Mioveni este organizată în cadrul legal constituit al Asociației Filantropice Medical Creștine Christiana – filiala Pitești, fiind obiectivul principal al activităţii asociației.

Christiana Mioveni este a doua școală postliceală sanitară care funcționează sub Asociația Filantropică Medical Creștina Christiana filiala Pitești și a opta din Județul Argeș.

Şcoala postliceală sanitară a luat fiinţă în anul 2013 în baza ordinului O.M.E.N. nr. 5496/2013.

Știri din presa locală în care suntem amintiți:

Argeș Știri 2021

Centrul Cultural Mioveni

Argeș Press 2022 – Festivalul Toamnei

Argeș Press 2022 – Proiect educațional

Şcoala Postliceală Sanitară Christiana Mioveni este o instituție care a reuşit în ultimii ani să se dezvolte în domeniul educației medicale.

Christiana Mioveni a realizat acest lucru prin deschidere şi flexibilitate, pragmatism şi inovație

Interesul şi eforturile noastre s-au centrat pe găsirea unui echilibru creativ cadru didactic - cursant, pe de o parte, şi între exigențele procesului educativ şi contextul socio-profesional pe de altă parte

Prin profesia aleasă, asistenții medicali devin persoane cu un statut social aparte

Christiana Mioveni formează cadre medicale cu vocație pentru profesie